Dramat i Timrå som kunde slutat illa

 
Fredag eftermiddag. Köper med mig hämtpizza på vägen hem från jobbet. När jag ska sätta mig i bilen och åka hem med pizzorna inser jag att jag tappat bilnyckeln inne i pizzerian. Går in och letar. Hittar nyckeln på stolen där jag satt. Sätter mig i bilen och kör iväg. Ser pizzakillen komma springande mot bilen. Jag vevar ner sidorutan och pizzakillen säger "hej" varpå han lyfter ner pizzakartongerna som jag ställde på biltaket när jag var in på pizzerian och hämtade bilnyckeln.
 
Åker hem till tryggheten.
 
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Fredagsmys, Timrå, pizza, drama
#1 - BP

Oooops!!! Du får nog köpa ett sexpack åt pizzakillen för att han var så uppmärksam!

Minns när jag la handväskan på biltaket vid en bensinmack i Dalarna någon gång. 240 km senare (tur och retur till träningslägret) var jag evigt tacksam. Någon hade lämnat in väskan på macken. Fick tyvärr aldrig reda på vem det var.

Svar: Ett sexpack ägg..?
Per-Anders

#2 - Kenneth

kanske skönt med en helg för att vila upp hjärnan lit e:)

Svar: Precis. Det är vad helger är till för.
Per-Anders

#3 - Lisbeth

Instämmer, skönt med helg och vila. Var rädd om dig, P-A!

Svar: Det ska jag.
Per-Anders

#4 - Micke

Haha..ja jösses så det kan bli..mitt huvud var ganska "mosigt" när jag åkte hem från jobbet igår..tur jag inte kunde lägga något på spårvagnstaket då jag är för kort..annars hade jag nog gjort det :)

Ha de bra nu och en trevlig helg :)

Svar: Pizza på spårvagnstaket låter inte så bra.
Per-Anders

#5 - Mia

Oooops... Du hade lätt kunnat bli utan mat. Den pizzakillen är väl värd att uppmärksamma... Måste vara tryggt att handla där...

Svar: Service ända ut på gatan, typ...
Per-Anders

#6 - KajsaLisa

Var det en virrsuvio, eller en klantzone, :). Brukar lyckas med sånt också tyvärr. Glöm ite säsongen första fototriss i natt.

Svar: Nej då.
Per-Anders

#7 - Veiken

Du milde - det finns alltså fler sådana som jag! :) Jag har haft en äggkartong på biltaket en gång. Äggkartongen stod kvar när jag kom hem, tack vare att det var minusgrader ute så kartongen kunde frysa fast! ;)

Svar: Ibland har man tur.
Per-Anders