Party hela helgen

I förra veckan berättade jag här på bloggen att det stundade fest på jobbet. Igår var det dags. Temat var 80-tal och själv (tillsammans några kollegor) valde jag att klä mig på hårdrockvis. Okej, jag kanske inte hade den mest brutala hårdrockoutfiten men jag gjorde i alla fall entré på festen klädd i svart.
 
Och så hade jag bandana på mig. Egenhändigt knyten enligt en instruktion jag hittade på nätet. Jag kan erkänna att jag känner mig riktigt bekväm med en bandana. Skulle faktiskt kunna tänka mig att ha det lite oftare.
 
För övrigt var kvällen trevlig med god mat, trevliga människor och discodans. Det är bra motion det där, att skaka loss ett par timmar på dansgolvet.
 
Ikväll väntar ytterligare festligeheter. Då ska jag delta i ett evenemang där ett antal anställda ska få guldklockor för lång och trogen tjänst. Min uppgift blir att fotografera det hela. Party on!
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Blogg100, #blogg100, party, fest
#1 - BP

Tufft, skitsnyggt ju! Sådär bör du verkligen klä dig oftare = till vardags. Man ska våga lite mera helt enkelt!

Svar: Bandana är coolt.
Per-Anders

#2 - Annelie Esséus

Hahahahahahahaha, vilken cooling. En kille med attityd minsann!

Svar: Precis. Attityd är ordet.
Per-Anders

#3 - Mia

Även jag säger SNYGGT, skulle gå hem även i 2010-talet.... Söger man så... känns konstigt. Det blir förmodligen endast 10-talet... men det känns än mer konstigt för mig idagsläget.

Svar: Om 20 år kanske man har firmafester med 10-talet som tema.
Per-Anders