En kort rapport om läget

Så där ja. 
 
Uppdateringen på den här bloggen har under den senaste tiden varit lite bristfällig. Men det har haft sina skäl. Det har varit mycket på jobbet och på mina lediga stunder har sociala medier kommit ganska långt ner på göra-listan. Jag har varit alldeles för trött för det. 
 
Men nu är ytterligare ett nummer av personaltidningen lämnat till tryck, och det känns bra. Det känns skönt att kunna lägga korrbuntar och komihåglappar åt sidan och bara andas ut. Åtminstone ett tag. Snart börjar jobbet med ett nytt nummer. 
 
För övrigt gräddade jag pannkakor till middag idag. När jag skulle blanda till smeten insåg jag att äggen hade fryst i kylskåpet. Efter att jag tagit bort skalet såg äggen ut som isglassar (bilden ovan). Isglassar med äggsmak, typ.
 
Men äggen funkade ändå att göra pannkakssmet av. Efter en stunds hårdkörning med elvispen så blev smeten lika bra som om det vore smet gjord av ofrysta ägg. 
 
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om ägg, matlagning, pannkakor, sociala medier, isglass
#1 - annelie esséus

Hahahahahahahahahahaha, jag undrade sååå vad det var för något! Frysta ägg, man kan undra hur det gick till? ;)

Svar: Äggkartongen stod för långt bak i kylen.
Per-Anders

#2 - AnnaKK

Början till egen ägglikör-glass, kanske!? :-D

Verkar vara ett roligt jobb du har, om än säkert lite stressigt emellanåt. Deadlines kan ju vara som knivar på strupen, onär något krånglar till sej just nsom man egentligen borde vara klar... <:-)

Svar: Jo, jag har ett roligt jobb. Men det gäller att inte såga åt sig för mycket av stressen.
Per-Anders

#3 - Micke

Jo..vet hur det är...ibland tar det riktiga livet överhanden och sätter stopp för uppdateringar av den älskade bloggen...men så kan de va ;)

Ha så fint :)

Svar: Roligast är när att blogga bara när man har lust.
Per-Anders

#4 - Lennart

Pannkakor, det är det länge sen jag gjorde! Har haft så stressigt det här året att jag inte har hunnit göra det. Har inte bakat några frallor heller. Känns som om jag har tacklat av helt och tappat greppet.

Svar: Dag för att återupprätta pannkakan igen.
Per-Anders

#5 - Lotta

Vilken häftig bild, kollade en stund på den för att jag skulle se om jag kunde lista ut vad det var. Frysta ägg hade jag inte kunnat kunnat gissa.

Hoppas det lugnat ner sig så att du hinner blogga igen :-)

Svar: Blogglusten börjar så smått återkomma nu.
Per-Anders