Christer Sjögren värre än en rotfyllning?

Julen närmar sig hitåt. Och med den Christer Sjögren.
 
Det är en lördag i november och vi sitter vid frukostbordet och läser var sin del av Sundsvalls Tidning. Sambon läser högt ur en annons om en kommande julkonsert med Christer Sjögren och Lotta Engberg: "Succéparet från Melodifestivalen bjuder på musikalisk värme i årets julkonsert".
 
Jag känner ett sting av obehag.
 
Undrar egentligen vad som skulle vara värst. Att behöva genomlida en julkonsert med Christer Sjögren eller genomgå en rotfyllning. Antagligen det förstnämnda. En rotfyllning gör säkert mera ont men är å andra sidan över på kortare tid. En julkonsert med Christer Sjögren tar antagligen flera timmar. 
 
Jag har med andra ord väldigt svårt för julsånger som framförs i dansbandsversioner. Känslan jag får i kroppen är densamma som om trögt flytande sirap skulle rinna över mitt hår och ner i öronen. Blä...
 
Idag läser jag i Aftonbladet att det är "Storkris för julshowerna" och att konkurrensen är hård mellan olika arrangörer av julkonserter. På vissa håll reas biljetterna ut och vissa turnéer har till och med fått ställas in. Emellertid säljer biljetterna till Christer Sjögren väldigt bra.
 
Kanske är trots allt en rotfyllning värre än Christer Sjögren.
 
 
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om julkonsert, julshow, christer sjögren, Lotta Engberg, jul, julmusik, trivselterror
#1 - Mia

Jag tillhör inte heller fansen av Christer Sjögren . men, har faktiskt sett/lyssat till en julkonsert där han var med. Varför? Jo, för att vi på min dåvarande arbetsplats ville göra något och flest röster blev faktiskt Christer Sjögrens julkonsert. Jag backade, ville inte gå... men blev övertalad. Den stora behållningen i den julkonserten var Gladys Pilar. Hon var lysande... Men Christer Sjögren köper jag aldrig mer biljett till...

Svar: Gladys Pilar är helt ok.
Per-Anders

#2 - Catta

Jag kan också känna att Christer Sjögren inte är nåt förstahandsval direkt.
Men Lotta gillar jag :)
Hon är klämkäck och vacker :)

Svar: Definitivt klämkäck är hon.
Per-Anders

#3 - KajsaLisa

Får folk inte nog, det kommer ju snart att spelas julsånger överallt. Rotfyllningar bedövar man ju mot men det här förväntas man betala för. Är det underligt att det blir kris ?
Här är i alla fall min favoritjulsång utan Christer Sjögren naturligtvis.
http://www.youtube.com/watch?v=od7GUy9XS7c

Svar: Cool video!
Per-Anders

#4 - Snejky

Men jisses.... Har aldrig varit på nån julkonsert & kommer aldrig att göra detta heller. Det är säkert vackert, men sätter hellre på en cd här hemma i såfall. Kostar mindre, denna månaden är det mycket pengar ändå i omlopp....
Är ingen fan av denna musikgenre, men Sjögren har en väldans stark & fin röst.....

Svar: Det är sant att det går åt mycket pengar före jul.
Per-Anders

#5 - Beate

En rotfyllning kan man genomlida utan bedövning, vilket jag har gjort. Christer Sjögren går inte att stå ut med utan helnarkos!

Svar: Utan bedövning..? Låter strongt!
Per-Anders

#6 - Selma

En rotfyllning gör inte speciellt ont när man väl kommit dit. Nu vill jag gärna få behålla resten av mina tänder så hela det går men slipper gärna sagda julkonsert i alla fall. Det låter orimligt obehagligt.

Svar: Jag tror inte jag gjort någonrotfyllning någon gång så jag vet egentligen inte hur det känns. Men det låter smärtsamt.
Per-Anders