Kreativ trädgårdsdesign på temat recycling


Det gäller att slänga skräpet snyggt.

Recycling är ordet. Genom att återanvända våra uttjänta gamla ägodelar kan vi spara på jordens resurser och minska sopberget. Men recycling handlar inte bara om att vara en god samhällsmedborgare för sakens egen skull. Recycling handlar också om design. Och eftersom jag vill hänga med i samhällets olika trender så slänger jag inte mina gamla saker så där utan vidare. Jag recyclar dem, och dessutom snyggt.

Se bara på min djärva och kreativa designlösning på bilden ovan. Mina kasserade gå-bortskor med hål i sulorna skulle egentligen ner soptunnan. Men just när jag skulle öppna soptunnelocket fick jag idén: Varför inte ge mina gamla skor ett nytt liv som blomkrukor?

Sagt och gjort. Ur påsen med plantor som sambon köpte härom dagen valde jag två blommor och vips hade jag berikat vår husentré med jättefin dekoration.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
#1 - Lotta

Vilken bra ide´, blev ju hur snyggt som :-)

#2 - AnnaKK

Tummen upp för denna härliga trädgårdsidé!! :-D Undrar om inte min mans finskor också är ganska tunnslitna i botten...? Om man skulle... 8-)

#3 - Marina

Jag kan inte säga att jag tyckte det blev snyggt, men helt underbart härligt!

#4 - Beate

Absolutely love it!!! Kreativ, rolig, fyndig, annorlunda, super helt enkelt!

#5 - Micke

Bra idé..o snyggt också ;)

Själv har jag en skohylla som tidigare var skrivare till datorn...garanterat den enda skohylla som blinkar på nätterna :)

#6 - Selma

Stiligt, i klass med den toastolsinstallation jag gjorde härom året.