Kanske inte så tokigt ändå

Som jag berättade i föregående inlägg så har Blogg.se gjort om sitt bloggverktyg. Idag hittade jag en ny funktion som gör det möjligt att ge individuella svar på kommentarer. Den funktionen har länge funnits hos andra bloggtjänster, bland annat Wordpress, och nu har alltså även Blogg.se infört den. Bra, tycker jag. Jag testade att lämna några svar på kommentarerna igår och det funkade (ganska) bara. Att det var lite segt kanske beror på att Blogg.se fortfarande håller på att trimma in systemet, eller nåt...
 
Bilden ovan tog jag härom dagen på en märklig växt som stod i fikarummet på jobbet. Jag har ingen aning om vad det är. Kanske är det något sorts miniträd.
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Blogg.se, kommentarer, växter, blogg
#1 - Singelmamman

Den blomman ser lika glad ut som mina växter. Vatten kanske kan pigga upp den. Har också förstått att kommentarsfunktionen kan ändras. Tror också att jag vill ändra till den.

Svar: Vatten är alltid bra för blommor. Fast i lagom mängd förstås.
Per-Anders

#2 - Beate

Jo du, jag vet. Men jag orkar inte gå tillbaka till inläggen och kollar svaren. Å det värsta är att dina svar är automatiskt kopplade till t ex mitt gmail konto, där det ramlar in xxxxx-antal mejl med "Anders har svarat på din kommentar". Vem orkar med det liksom. Inte jag iaf.

Svar: Fast tänk om mitt svar är skitgrymt. Då missar du ju det.
Per-Anders

#3 - Zarah

Den funktionen skulle jag också gärna vilja ha. Kanske dags att byta bloggplats igen!? Njaeee... ska fundera på saken, innan jag gör något. Kommer i så fall att lämna en länk så du kan hänga med - för det hoppas jag att du vill.

Svar: Det vill jag absolut.
Per-Anders

#4 - AnnaKK

Den funktionen har jag inte testat ännu. Har alltid tyckt det är mer korrekt att svara i frågeställarens blogg än i min egen - men det kanske är dags att tänka om på den punkten!? :-) I övrigt tyckte jag att det verkade bra att kunna tagga sina inlägg, men den funktionen tror jag inte fungerar? Iallafall så märker inte jag att några taggar har lagts till i mina inlägg... Jag kan göra dem, men när jag publicerar inlägget tycks de bara försvinna. Eller nåt!? Hm...

Trevlig midsommar på dej!!! :-)

Svar: Jag tycker nog att det bästa är att svar på kommentarerna i sin egen blogg. Då kan läsarna enkelt följa med i debatten. När det gäller tagningen håller jag med. Jag hittade inte mina taggar på mina publicerade inlägg. Jag fortsätter att tagga på vanligt sätt via Knuff.
Per-Anders

#5 - AnnaKK

Förrresten! Vad som är helt kass med det här nya, är när man skriver kommentarer och gör radbrytningar och börjar på nytt stycke. Det syns ju inte sen när man skickat och kommentaren blivit publicerad!? Då hänger all text ihop i ett enda långt stycke likförbannat... Gillar jag INTE!!! <:-I

Svar: Nej det låter inte så kul.
Per-Anders

#6 - Micke

Vore nog nåt för mig också..undrar när de för in det hos mig?...de har ändrat så mycket redan...bara det som saknas.

Svar: Det är faktiskt ett ganska lättsamt sätt att svara på.
Per-Anders