Ikväll blir det snöstorm i ett regnigt Norrfällsviken

 
Nu är vi tillbaka i vår hyrstuga i Norrfällsviken. Här regnar det floder men jag tycker faktiskt det är ok. Det är ganska skönt att få krypa ner i soffan och slippa pressen att behöva ägna sig åt hurtiga utomhusaktiviteter i solskenet. Jag har ju trots allt semester och då vill jag vila. 
 
Åtminstone ett tag.
 
För ikväll tar det slut på lugnet. Då ska nämligen jag och sambon bege oss till närbelägna Norrfällsvikens hotell & konferens och röja med rockgruppen Snowstorm. Någon som minns dem? De hade en hitlåt 1980 som hette Sommarnatt och det är den enda låt som jag förknippar med dem. Det ska bli intressant att få höra ikväll om de har någon ytterligare låt på repertoaren. 
 
Bilden ovan: så här ser sambon och jag ut när vi röjer loss på semestern. 
 
#1 - Beate

Man behöver inte ägna sig åt hurtiga utomhusaktiviteter i solskenet, man kan ligga i en solstol och vila upp sig. Bara som ett hett tips alltså;-)

Låten kommer jag mycket väl ihåg, men visste inte att det var Snowstorn som sjöng den. Ha en toppen kväll!

Svar: Det är skönt att vila.
Per-Anders

#2 - Micke

Snowstorm? Ringer en liten klocka i bakhuvudet här om att de brukar ge sig ut på turneér emellanåt.
Kan heller inte komma på nån annan låt med dem :)

Ha så kul.

Svar: De kommer från Göteborg. Glada grabbar.
Per-Anders

#3 - Mia

Snowstorm säger mig inget, men så är jag hopplös när det gäller namn på olika grupper o.dyl. Bra på namn på personer som jag mött har jag varit tidigare, men numer träffar jag alldeles för mycket folk för att fixa det... Trevligt att få se hur ni ser ut... :-)

Jo, semester är ju till för att man ska bli utvilad, så fortsätt du att slappa, i alla fall emellanåt.

Svar: Jag ska slappa så mycket det går.
Per-Anders

#4 - AnnaKK

Så klart man minns Snowstorm och deras superhit - den tycker jag faktiskt håller än idag! :-) Vad spelade de mer för låtar då???

Jag har bara upplevt fint väder i Norrfällsviken (har då i och för sej bara varit där två gånger), så hur det stället tar sej ut i regn kan jag väl inte riktigt föreställa mej. Men det är nog väldigt vackert där då också! :-)

Regnade gjorde det ju däremot när vi var i Sälen, och eftersom det var första gången jag var dit så blev intrycket inte så positivt... Men det är så klart något helt annat att vara där en gnistrande vacker vinterdag när backarna är fulla av glada skidåkare. Får se om jag nånsin kommer dit vid den årstiden...

Svar: Kul att du är och semestrar ibland i Norrland. Egentligen är jag inte så förtjust i sådan klämkäck musik som Snowstorm spelar. Vi gick dit mest för att det låg nära vår hyrstuga.
Per-Anders

#5 - Selma

Ni ser lite, liksom ihåliga ut eller nåt.

Svar: Typ.
Per-Anders