När julgransljusen mötte det eviga mörkretI helgen slängde vi ut julgranen. Skönt tycker jag. Kvar på golvet blev en stor hög med barr samt en något mindre hög med julgransljus. Båda högarna åkte ut med soporna. Att även eljusslingan åkte ut beror på att den gick sönder för en vecka sedan (alla ljusen var sönderbrända). Därför fanns ingen annan råd än att kassera hela slingan.

Innan ljusslingan mötte det eviga mörkret på soptippen fick den i alla fall en sista uppgift: Att vara fotomodell.

Så kan det gå.


Läs även andra bloggares åsikter om , ,
#1 - Anonym

Och att vara fotomodell är ju inte helt fel, eller hur!?

Konstigt det där med bilderna på min blogg, jag ska kolla om det är något jag kan ändra. Alltid svårt när man byter layout, det är alltid nåt som måste justeras........

Tack för att du sa till!

#2 - Annelie Esséus

Det var jag som skrev ovanstående kommentar!

Jag har varit inne och kollat men jag hittar inget konstigt. Vad har du för webläsare? Det vore ju tråkigt om fler har samma problem.....

#3 - Selma

Om man fick sluta så ändå, som fotomodell...

#4 - Beate

R.I.P säger jag bara å det är ju många som slutade sina dar som fotomodell och blev berömda efter deras död;-) LEDar nästa år - rekommenderas varmt!!!

#5 - Per-Anders

Annelie Esséus: Explorer. Ser det bra ut när du tittar via din webläsare?Selma: Eller kanske börja som fotomodell.Beate: Även sambon är inne på det, alltså LED-lampor i granen nästa jul.

#6 - Annelie Esséus

Allt ser bra ut när tittar på min. Jag har provat på fler datorer och det ser bra ut överallt......... Men prova att trycka på rubriken på inlägget, då kommer det en mindre bild, kommentarer och arkivet fram, det kanske funkar?

#7 - Kerstin

Har också låtit granen sluta sitt liv inomhus!

Pryder nu hönsgården som klätterträd åt påfåglarna!

Har ett tips om julgransbelysning, provade att sätta i tre små ljusslingor i granen i år, blev faktiskt riktigt bra, har bilder på det i bloggen!

Ja, med ljuset kommer hoppet!

Ha det gott!

#8 - Marina

och det tror du att ni kommer ihåg tills det är dags för nästa julgran - att ni slängde ljusen?

#9 - Micke

Vår ljusslinga är väl inte i bästa skick heller efter flera års användande...funderar på att köpa en ny där...frugans grabb med familj köpte nyss en med fjärrkontroll...lurar på det där...man måste ju förnya sig lite så man inte behöver skämmas när tomten kommer i slutet av året ;)Ha de fint..!

#10 - Lotta

Vi fick aldrig något liv i vår belysning när granen skulle kläs, så det fick bli en ljusslinga med små ljus i år och det blev så fint att den kommer att pryda granen nästa år också.:-)

#11 - Per-Anders

Annelie Esseus: Nu ser bilderna bra ut på din blogg.Kerstin: Det finns olika sätt att återvinna en julgran. Klätterträd åt sina påfåglar hör nog till de ovanligare.Marina: Troligen får du rätt i att vi kommer att glömma det till nästa jul. Förhoppningsvis kommer vi i alla fall ihåg att köpa LED-ljus istället.Micke: Julgransbelysning med fjärrkontroll låter coolt. Tack för tipset. En sån vill jag ha till nästa jul.