Tänk om jag låg i sängenJag halvligger i soffan, det är sent och jag vill gå och lägga mig. Problemet är att jag inte vet om jag orkar. Det är mycket jobb med att gå och lägga sig för natten. Jag ska borsta tänderna, ta min medicin, släcka husets alla tända lampor och kolla om ytterdörren är låst. Dessutom brukar jag också kolla en extra gång om jag låst bilen. Allt det där tar tid.

Det tar alltså en god stund från tanken att jag vill lägga mig till att jag faktiskt ligger i sängen. Den stunden känns som en lång ökenvandring som kräver både mental och fysisk styrka. Just nu är jag inte säker på om jag kommer att klara det. 

Funderar på om jag ska sitta kvar här och sova i soffan istället. Fast det är ju trots allt bekvämare i sängen.

Lika bra att kliva upp så jag kommer i säng nån gång.

Bilden ovan har inget med inlägget att göra. Den tog jag härom dagen när jag var på bio.


Läs även andra bloggares åsikter om , ,
#1 - Lairama

Haha! Ja, ibland kan det vara ansträngande att få vila :)

#2 - Zarah

Ja, så där kan jag känna mig ganska ofta om jag slötittar på TV.TV-programmet är inget att ha, men att gå och lägga mig känns alldeles för jobbigt. Ligger oftast kvar en god stund innan jag till sist blir tvungen att göra något åt saken.

#3 - Per-Anders

Lairama: Ja, precis.Zarah: Så brukar det vara.

#4 - Lennart

Jag har några enkla rutiner då jag ska gå och lägga mig. Jag borstar tänderna och klär av mig. Eftersom jag bara bor i en 2:a så behöver jag bara gå och släcka taklampan över köksbordet, mina lampor i stora rummet och sänglamporna släcker jag med fjärrkontrollen som ligger på sängbordet. Sen drar jag bara täcket över mig och hoppas att natten blir lång. Men jag misstänker att klockradion är elak mot mig och snabbspolar för den skriker alldeles för tidigt!