Darin bäst i Så mycket bättre

 
Jag har just tittat på det sjunde avsnittet av årets upplaga av Så mycket bättre. Det där Darin är värd. Darin verkar vara en sympatisk kille med bra sångröst. Det är nästan så jag skulle vilja påstå att han är den mest sympatiska och har den bästa sångrösten av alla deltagande i programserien.
 
Tyvärr så missade jag några avsnitt av serien (Magnus Ugglas, Sylvia Vrethammars och Maja Ivarssons dagar) men har lyssnat på samtliga låtar på Spotify. Helt klart tycker jag att Darins tolkningar av de andra artisternas låtar är de bästa.
 
För övrigt kommer jag på mig själv med att längta efter sommaren när jag ser artisterna i det sommargröna Gotland, iklädda T-shirt och kortbyxor. Lite annat än den kyla och snöstorm som råder här just nu...
 
Och så undrar jag lite över bandet som står där och spelar bakom den trasiga stenmuren. Vilka är de? Jag saknar en närmare presentation av bandmedlemmarna i programmet. 
 
 
Aftonbladet:
 
Läs även andra bloggares åsikter om Så mycket bättre, Darin, musik
#1 - Snejky

Håller med dig om att man skulle vilja veta lite mera av bandet bakom...
Tycker att i denna omgång av detta program så har Darin & Miss Li impat på mig mest....

Svar: Miss Li verkar sympatisk hon också.
Per-Anders

#2 - Micke

Gillar verkligen miss li där jag också..hon verkar schyst på nåt vis.
Jo, gillar igentligen alla där på nåt vis...förutom wrethammar av nån underlig anledning...men man kan ju inte gilla alla.

Bandet? http://www.tv4.se/s%C3%A5-mycket-b%C3%A4ttre/artiklar/detta-ar-bandet-i-sa-mycket-battre-4fc01b8b04bf72519400bb46

Svar: Tack för info om bandet!
Per-Anders