När jag hade oväntat roligt

 
Vad kan man då säga om den här bilden? Jo, det sägs ju att när man fyller 50 år så slutar man att ha roligt i livet. Istället har man bara trevligt.
 
Och eftersom jag hunnit bli 50+ (4) så gäller det att leva upp till förväntningarna.
 
Härom dagen körde jag bil mellan Umeå och Sundsvall. I höjd med Nordmaling blev jag törstig och stannade vid en kiosk och köpte två burkar Fanta - en med apelsinsmak och en med citronsmak (för övrigt en överraskning att Fanta citron nu kommit tillbaka). Egentligen hade jag tänkt köpa två Fanta Apelsin men eftersom jag ville undvika att få alltför roligt köpte jag in burk av varje smak. Fanta Citron borde rimligtvis inte vara lika gott som Fanta Apelsin.
 
Jag började med att dricka upp burken med Fanta Citron. Det smakade faktiskt riktigt gott. När jag så även druckit upp burken med Fanta Apelsin insåg jag att de två drickorna var lika goda.
 
Trots att det inte var meningen fick jag ganska roligt ändå.
 
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Fanta, läsk, nonsens, trams, nonsensbloggning, tramsbloggning
#1 - AnnaKK

Det är fint att kunna glädja sej även åt de små sakerna i tillvaron - ett visdomskoncept på vägen mot att uppnå äkta sann lycka... :-)

Finns inte Coca Cola med fruktsmak numera förresten!? Verkar lite bisarrt, men det kanske är gott det också... 8-)

Svar: Jag brukar inte dricka Coca Cola. Tycker inte det är gott. Har inte riktigt koll på om det finns variant med fruktsmak.
Per-Anders

#2 - Selma

Du kan roa dig du!

Svar: Jajemän.
Per-Anders

#3 - KajsaLisa

Det finns en tanke som fascinerar mig när det gäller sådana där sötsliskiga saker. Min gymtränare trakasserar mig för all lightläsk jag häller i mig i cafeterian. Men Kajsa, du häller u i dig aspartan, ett konstgjort sötningsmedel som inte lämnar kroppen utan lagras någonstans.
Vad jag vet själv så dör alla celler och förnyas, men jag går inte upp i vikt. Alltså tar aspartanen över mer och mer och jag blir mer syntetisk.
Inom några år kommer jag att förvandlas till en barbiedocka.

Svar: Då kanske du blir värdens första bloggande Barbie.
Per-Anders

#4 - Mia

Roligt får du efter fyllda 60 igen! Så håll ut.

Svar: Ser fram emot det.
Per-Anders

#5 - Lennart

Men usch, säg inte så där! I början av september fyller jag 45 och då är det inte många år kvar till 50 för mig. Ska allt roliga ta slut då? Vad har jag då att se fram mot? Det är väldigt långt kvar till pensionen också. Ock, ock, ock!

Svar: Fast det är ganska roligt att bara ha trevligt också.
Per-Anders

#6 - KajsaLisa

Men det finns redan så många modebloggare som lever upp till det, även intellektuellt.
Suck aldrig får man vara först med något :(

Svar: Typ.
Per-Anders