Om gangbang, hårknutar och bladlöss

Undrar lite vad människor som googlar på "bilder på gangbang" förväntar sig att hitta. Man kan ju bara gissa men vissa av dem verkar ibland hamna på min blogg. Möjligen blir de lite besvikna när de får kolla in ett inlägg från maj 2010 som handlar om bladlöss.

Om man kollar i rutan (från Feedjit) längst ner i högerspalten på min blogg kan man se vart bloggens besökare kommer ifrån (vilket emellertid inte alltid stämmer). Om man klickar på länken längst ner i rutan kan man även se varför besökarna hamnade just på den här bloggen och vilka sökord på Google man använt. 

Utan att ha fört någon noggrannare statistik har jag noterat att det är två sökbegrepp som mer än andra för folk hit. Förutom ovan nämnda "gangbang" handlar det även om "hur man gör en hårknut" vilket lett flera googlare till ett blogginlägg från oktober 2009. Det inlägget handlar om Ryan Airs flygvärdinnor och var nog inte heller det vad besökarna hoppats på.

För övrigt blir jag inte riktigt klok på det här med bloggens besöksstatistik. Jag har anslutit min blogg till Google Analytics vilket visar en helt annan besöksstatistik (dvs mycket mindre) än jag får från Blogg.se. Nån som har en förklaring varför? Vem ska man egentligen tro på?


Läs även andra bloggares åsikter om
#1 - Micke

Slutade försöka ha koll på sånt för längesedan..de där programmen är det ingen ordning på alls känns det som...enda spåret efter besökare man kan lita på är en kommentar ;)Ha de bäst.

#2 - Beate

Kan inte låta bli att skratta här. Feedlänken hade jag också förr, men tog bort den. Blogspot ger ju automatiskt Google Analytics. Har ingen aning varför den "nobbar" blogg.se

#3 - mimmione

jo det är knepigt det där med besöks statistik, har susnet och där är det också mindre än blogg.se konstigt är det kul det där med din besökslänk elelr vad det heter, kinna västra götaland stämmer precis det

#4 - Zarah

blogg.se-statistiken är glädjestatistik. Min gamla blogg där jag gör inlägg cirka 5 ggr/år nu påstår att jag fortfarande har regelbundna besök dagligen trots att det senaste året har jag skrivit väldigt sporadiskt. Det tror jag inte riktigt på!

#5 - KajsaLisa

Har ingen förklaring, men eftersom jag ligger på Wordpress så kan jag se vad folk googlar in sig på, här kommer några tips.

Carl Bildt, Matrix, Hunter Stövlar, sexnoveller lecablock. Som du ser ingen logik alls alltså.

Tänkte på din förra kommentar, du verkar ju rätt inne i sociala medier. Den här saiten ligger jag själv på en gång i veckan. En jättekul ide av dom som startat den.

http://pennfajten.se/

Det roliga är med den att alla är helt anonyma, för att man inte skall få det vanliga Facebookgillandet utan att texterna skall bedömas.