För vidare transport mot fredagI morn är det onsdag och det har hunnit bli mitt i veckan. Det tyska ordet för onsdag är Mittwoch, vilket är ganska logiskt. "Mitt i veckan".

Nyss var det söndag och snart är det fredag. På något vis känns det som om livet består av en massa transportsträckor fram till fredagarna. När det är fredag kan man andas ut i två dagar och sedan börjar en ny transportsträcka.

Bilden ovan har inte så mycket med fredagar och onsdagar att göra men den är kul ändå. Jag har tagit bilden i Härnösand och den visar en grävmaskin som står ett antal meter upp i luften på en järnkonstruktion. Ett sånt arrangemang skulle jag vilja ha som trädgårdsdekoration hemma på villatomten.

Eller förresten, jag vill nog inte det.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
#1 - Beate

Blden är en höjdare i dubbel bemärkelse! Å visst är hela livet en transportsträcka;-)

#2 - Selma

Man skulle nog ha en större tomt än vad i alla fall jag har för det. Jag får önska mig en plastfamingo eller något istället.

#3 - Marina

Livet består faktiskt mest av måndagar och fredagar, så är det bara oavsett om man arbetar eller inte! När det gäller den där trädgårdsdekorationen, så är den i alla fall lite roligare än en trädgårdstomte...

#4 - Per-Anders

Beate: Hela livet en transportsträcka..? Till vad? Döden?Selma: Samma problen här. Vår tomt är också för liten för en prydnadsgrävmaskin i full storlek.Marina: Vi har faktiskt en trädgårdstomte på vår tomt. Som vi fått i present, ska jag tillägga.

#5 - Marina

Trädgårdstomtar kan säkert vara roliga de också, men jag tycker nog fortfarande att en sån där grävskopa vore lite roligare...