Motorvägen med de dyraste bilarnaManchester, Stoke-on-Trent, Welshpool, Coventry, Birmingham. Många mil i bil har det blivit under de senaste dagarna och fler ska det bli i morgon. Många intressanta möten med trevliga engelsmän har vi också haft, men dagarna har varit långa och just nu är jag rejält trött. 

Trött är jag också på Blogg.se (vilket jag nämnt i tidigare inlägg) därför att deras driftstörningar är väldigt påfrestande. Under en tid har det varit näst intill omöjligt att publicera inlägg, och under de senaste dagarna har det heller inte gått att kommentera vissa av inläggen. Blogg.se påstår på sin hemsida att man åtgärdat problemen men det tar fortfarande allt för lång tid från det att jag tryckt på publiceraknappen tills inlägget syns på webben.

Bilden ovan har jag tagit idag på motorvägen mellan Birmingham och Stoke-on-Trent. Eller rättare sagt: på en av motorvägarna. Vår engelske värd berättade att man förutom den ordinarie, hårt trafikerade, motorvägen även kan välja en lite glesare trafikerad betal-motorväg. Vår värd förklarade att det mest är företagsrelaterade bilar på betal-motorvägen eftersom vissa företag är villiga att betala extra för snabb framkomlighet. På betal-motorvägen noterade vi också många bilar av den dyrare sorten, typ Jaguar, BMW och även en och annan Bentley.


Läs även andra bloggares åsikter om ,
#1 - Marina

Skönt att ni kom fram så smångingom - ha en bra fortsatt vistelse!

#2 - Selma

Wordpress har som jag minns det krånglat en enda gång sedan jag bytte för, ehhh, typ länge sedan.

#3 - Beate

Kan väl säga som så att det inte gick att kommentera hos dig alls. Gör ett nytt försök nu:

You're walking memory lane som maken skulle säga.

Gräddfilsmotorvägen måste dom har skaffat alldeles nyligen...

#4 - Lotta

Ta det lugnt på vägarna och bli inte för exalterad av alla fina bilar som svissar förbi dig.

Hoppas du även har tur med vädret!

:-)

#5 - Micke

Bra land det där har jag hört...men jag kan ju ha fel..hehe! ´Ha de bäst där borta. :)