Med Anna Hedenmo i rutan blir nyheterna bättreSitter och tittar på Aktuellt som ikväll leds av Anna Hedenmo. Huvudnyheten är tsunamikatastrofen i Japan och jag ser bilder på hur bilar, båtar och hus spolas bort som om de vore små pappkartonger. Det verkar vara en ofattbar katastrof som utspelar sig där på andra sidan jordklotet.

I det ständigt pågående nyhetsflödet är det hemskheterna i Japan som just nu överskuggar allting annat. Varken Juholt eller Gaddafi kan mäta sig i nyhetsvärde när naturens krafter går bärsärkagång. Däremot slås jag än en gång av vilken utmärkt nyhetspresentatör Anna Hedenmo är. Hon är helt enkelt den bästa. Alltid lika skärpt, trovärdig och trygg, samtidigt som hon utstrålar engagemang och mänsklighet.

Nyheter blir alltid bättre när de presenteras av Anna Hedenmo.


Läs även andra bloggares åsikter om , ,
#1 - Anna

Håller helt och hållet med. Anna Hedenmo är jättebra!

#2 - Beate

Håller helt och hållet med dig. Sedan har hon ju inte så mycket konkurrens här i Sverige om man säger så. Själv följer jag BBCs rapportering om den hemska katastrofen.

#3 - Micke

Nice kvinna det där helt klart när det gäller nyheter. :)

#4 - mimmione

brukar inte fundera så mycket på vem som pratar men visst är hon ok, gillar den andra Anna med hon på fyran, eller heter hon ens Anna jo det gör hon nog. ja du förstår...

#5 - Selma

Hon är duktig. Appselutt!

#6 - Mia

Instämmer. Anna Hedenmo är proffsig.