Postkodlotteriet gör mig irriterad


Härom dagen damp det ner ett brev från Postkodlotteriet. "50 miljoner under 5 veckor", stod det på kuvertet. Igår kväll såg jag en reklamsnutt på TV 4 där Rickard Sjöberg stod och fiskade. Fånigt leende gastade han "vinn 50 miljoner!"

Det är någonting med Postkodlotteriet som gör mig irriterad. Kanske är det Rickard Sjöbergs löjliga flin eller möjligen den uppblåsta väckelsestämningen i Postkodlotteriets reklam. De vill få oss att tro att miljonerna ska regna över oss.

"Jag vet faktiskt flera som vunnit på Postkodlotteriet", säger sambon. "Det kanske inte är helt värdelöst ändå".

Må så vara. Men jag tänker ändå undvika att titta på TV4 så jag slipper se Rickard Sjöberg fåniga flin.

Bilden ovan: Under rituella former bränner jag reklamen från Postkodlotteriet.


Läs även andra bloggares åsikter om ,
#1 - Annelie

Jag ställer gärna upp på den brasan. Jäkligt pinsamt vore det däremot om grannen vann ett par mille.....

#2 - Selma

Jag kan komma med mina kuvert också så kan vi ha en stor brasa.

#3 - Beate

Kunde inte ha sagt det bättre!!! Dessa personligt adresserade reklamutskick som bara förkunnar att det faktiskt kostar pengar att vara med... Har aldrig tittat på programmet men sett Sjöberg irl några gånger. Måste medge att han är både lång och skitsnygg.

#4 - Lennart

Vore det inte mycket enklare att de bara kom med pengarna direkt? Så slapp de hålla på med reklamfilm, dragning och annat tjafs.

#5 - Per-Anders

Annelie: Jo jag har tänkt på det där jag också. Hoppas att ingen av grannarna har gått med.Selma: Bra. Synd bara att kuverten brinner så dåligt.Beate: Jaså, är han lång?Lennart: Bra idé!