Tryggast med en herre i toppen?

Österberg eller Nuder? Måste säga att jag är lite förvånad att det är just dessa två herrar som fajtas om att ta över Socialdemokraternas ordförandeklubba. En framtida svensk politisk arena som domineras av Reinfeldt och Österberg/Nuder för tankarna tillbaka 30 år i tiden. Är det dessa s-herrar som ska personifiera motpolen till moderaterna och återupprätta solidaritet och folkrörelseidealen i ett modernt Sverige 2011?

Läs mera om Socialdemokraternas återhämtningsförsök i mitt föregående inlägg.Aftonbladet:
Han öppnar för ett ja
Han säger nej, nej, nej...
Att säga ja nu är att gambla bort sina
Vem tycker du ska bli ny S-ledare?

Focus:
Att undvika schack-matt

DN:
Österberg och Palm heta kandidater

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
#1 - Mia

Jag tycker onekligen det skulle varit spännande med något yngre och fräschare. Men vem? Jag vet alldeles för litet om Veronica Palm, ser att hon är född 1991... hon kan vara lovande på sikt, men tror hon är alldeles för ung o oerfaren i dessa tuffa uppdrag.Min undran är alltså fortfarande... vem?

#2 - Lotta

Detta ska bli mycket intressant, kanske dags för lite nytänk. Inte bli fast i det gamla.

Intressant som sagt!

Ha en go kväll!

:-)

#3 - Beate

När jag läser det här inlägget så förstår jag varför jag kommenterade ditt förra inlägg på sättet som jag gjorde;-)

#4 - Elisabeth

Jag tänker och tänker...nä inte ska socialdemokraterna göra samma misstag igen, inte den alltför unga Veronika Palm,om vi ska ha en kvinna behöver det vara en Käring, en riktig käring med pondus,bort med alla trevliga, de trevliga spar vi till oss, i vardagenmen varför inte en man, men vem, någon som liknar Sitting Bull kanske,pondus, ledare, klok, som tänker på mänskligheten

#5 - Per-Anders

Mia: Vem, är nog frågan vi alla ställer oss. Själv har jag faktiskt ingen som helst kolla på Veronica Palm.Lotta: Håller med om att det ska bli intressant.Beate: Mera fotboll i politiken?Elisabeth: Kanske det är Sven-Erik Österberg som blir socialdemokraternas motsvarighet till Sitting Bull..?

#6 - Eva Berglund

Kolla in Lena Sommestad http://komigenlena.nu/ det finns länkar till videos och till hennes blogg där

#7 - Eva Berglund

Kolla in Lena Sommestad http://komigenlena.nu/ det finns länkar till videos och till hennes blogg där