Timrå IK sopade isen med Frölunda



Ikväll har jag varit i E-on arena och sett Timrå IK sopa isen med Frölunda. Timrå IK vann hockeymatchen med 6-2 och Frölunda var chanslösa redan från början. Att se Timrå spela hemmamatch i E-on arena är egentligen mycket mer är ishockey. Mest känns det som att vara på en gigantisk fest tillsammans med 6000 andra människor.

I arenan finns det flera restauranger och pubar, och kvällen till ära spelade Timrås eget rockband Copy Cats på en specialbyggd scen ovanför ståplatsläktaren.

Mest imponerad blev jag dock av publiken när en tyst minut utlystes för den tidigare Timråspelaren Jan-Erik "Biffen" Nilsson som nyligen avlidit. Under nästan en minut var det knäpp tyst i arenan, och det enda som hördes var ljudet från de rörliga reklamtavlorna i sargen. Imponerande att bevittna 6000 människor som är tysta samtidigt.

Tyvärr är bilden ovan lite risig eftersom jag tagit den med mobilen.


Läs även andra bloggares åsikter om
, , , ,
#1 - Ailas

Ja, då är iskarusellen i gång igen! Känns lite tidigt, egentligen... Men ett stort antal matcher ska hinnas med, innan de slutliga segrarna kan hyllas.



Förra gången hamnade pokalen här i Jönköping. Givetvis vill vi ha den kvar här, men utmanarna har säkert vässat klorna...

#2 - Ann Catrine

Själv såg jag matchen från soffan,inte alls samma sak tyvärr..

Kommer ihåg alla roliga matcher på Lill Strimmas tid, varje torsdag åkte man till Timrå och skrek sig hes! Det var sån stämning!

Numera köper jag Canal +:s säsongskortet och följer serien fån teven.

Tror banne mig jag ska ut och se åtminstone EN match live ;-)



Trevlig helg önskas herrn!

#3 - Kerstin

Såg att det var Timrå som spelade, tänkte faktiskt på Dig då, tittade inte på matchen har bara "landsbygdsTV"!

Ha en bra helg!

#4 - Beate

Grattis till Timrå-segern. Det var ju en sen match så jag hörde bara på Sportspegeln att det stod 2-0 till Timrå.

Kan tänka mig att det är häftigt att uppleva en tyst minut i en sådan stor arena.

#5 - Mia

En tyst minut i så stor samling av människor som inte brukar vara tysta precis brukar kännas högtidligt. Det känns ända in i märgen, som jag brukar säga.