Äntligen sängdags!Jag tillhör inte den skara av mänskligheten som brukar kallas morgonmänniskor. Som icke-morgonmänniska är det oerhört slitsamt att kliva upp på morgonen och jag måste ta till all min mentala styrka för att ta mig upp ur sängen. Och när jag sitter där på sängkanten och inser att det inte finns någon återvändo, då börjar jag genast längta till kvällen då jag får gå och lägga mig igen.

Drivkraften i mitt liv är alltså att det ska bli kväll och jag får gå och lägga mig.

Fast riktigt så farligt är det inte. Efter en dusch och lite frukost blir jag pigg, och kan raskt skutta iväg till jobbet.

Men nu är det i alla fall dags. Nu har kvällen kommit och jag får äntligen gå och lägga mig igen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
#1 - Beate

Join the gang. Är också en utpräglad kvällsmänniska som inte lägger sig förrän 23-24. Att palla sig upp ur sängen mitt i natten varje morgon är en pina.PS. Kul att du gillar mina inlägg från Marocko. DS

#2 - Lennart

Jag är kvälls människa och kan inte gå och lägga mig innan elva. Gör jag det ligger jag bara och vrider och vänder på mig. På mornarna då klockradion tjuter på mig så får jag nästan tvinga mig upp ur sängen med våld.

#3 - Lotta

Hahaha...det där känner jag igen! Jag längtar också efter att det ska bli kvällen, inte för att jag vill lägga mig utan för att jag ska bli pigg. Nattuggla som man är:-)Snöar gör det!

#4 - Åsa

Jag är skittrött runt tiotiden på kvällen, men har inga svårigheter att kliva upp på morgonen =)

#5 - Per-Anders

Beate: Klockan brukar ofta dra iväg mor 24.00 även för mig innan jag kommer i säng.Lennart: Det där med våld kanske jag skulle ta och prova. Jag ska lägga en hammare på nattduksbordet och slå mig själv med om jag inte kliver upp.Lotta: jag brukar också bli pigg på kvällen.Åsa: Du är alltså morgonmänniska?

#6 - Mia

Sängen är härlig när kvällen kommer... Den är härlig även när väckarklockan ringer på morgonen. Instämmer i hela ditt inlägg!