På väg att bli blogghora?

Läser på Expressen.se en krönika av Ninni Schulman där hon skriver om sitt maniska bloggande. Ninni Schulman skriver bland annat: "Att blogga ger ett rus som jag tror kan jämföras med vilket narkotikaklassat preparat som helst."

Det värsta är att jag känner igen mig lite i hennes beskrivning. Jag har ständigt minna sinnen öppna för att kunna snappa upp något intressant att skriva om.

Jag blogghorar regelbundet, det vill säga länkar mina blogginlägg till i första hand artiklar på Aftonbladet.se: Men det händer även att jag horar på andra nyhetssajter på nätet. Precis som Ninni Schulman kollar jag också regelbundet besöksstatistiken och blir glad när den ibland pekar uppåt. 

Men ännu har det inte gått så långt att jag betraktar det som ett problem.

Jag har tidigare skrivit inlägg i min blogg där jag funderar över mina nät- och bloggvanor:
Kung i mitt eget bloggrike
På väg att bli ett bloggmonster
Facebook ger mig ångest


 Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
#1 - woopsidaisy

Det lustiga är att jag blir lite irriterad när jag går in på andras bloggar och dom inte uppdaterar på flera dagar. Jag blir otålig och vill ha lite nytt från mina favoriter (däribland du). Tänker inte på att jag själv tråkar ut mina medmänniskor genom att inte uppdatera min egen blogg. Har egentligen inte tid att vara så aktiv som jag skulle vilja. Hade varit mycket lättare om man haft ett jobb där datoranvändning finns som ett naturligt inslag. Då kan man ju ta en paus och blogga lite... Som hantverkare har man inte den möjligheten och när man kommer hem är man astrött och är glad om man orkar fixa middag... Usch! jag skulle gift mej med en miljonär... slippa slita på knäna och nöta lite byxbak istället.

#2 - Per-Anders

Woopsidaisy: Bloggandet är egentligen mitt alldeles eget paradis. Här gör (skriver) jag precis vad jag vill och när jag vill. Egentligen jätteego men oxå jättestimulerande. Men ibland undrar jag faktiskt vad jag håller på med när klockan plötsligt är 02.30 och jag inser att jag suttit vid datorn i fem timmar i sträck...